Aannemersbedrijf v.d. Toorn heeft ruime ervaring met het realiseren van agrarische gebouwen zoals rundvee-, varkens- en pluimveestallen.
Maar naast het bouwen van nieuwe stallen kunnen wij u natuurlijk ook helpen bij het uitbreiden van bestaande gebouwen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten uitgebreid van praktisch advies voorzien en snel een prijsindicatie geven. In deze sector zijn de regels omtrent dierwelzijn en milieu voortdurend in beweging. Wij volgen deze materie daarom nauwgezet en kunnen u ook op dit gebied vakkundig adviseren.

 

 

 

 

 

 

 

Eén van onze specialiteiten is het realiseren van gemetselde- en betonnen kelders in de agrarische sector en industrie.
Aannemersbedrijf v.d. Toorn heeft zich gespecialiseerd in de bouw van opslagkelders voor diverse producten in de agrarische sector of industrie (mestopslag, vuilwater, machineberging). Deze kunnen zowel gemetseld als in beton worden uitgevoerd. Kortom, mogelijkheden te over voor een kelder, passend bij úw bouwplannen en budget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor alle verschillende betonvloeren kunt u terecht bij Aannemersbedrijf v.d. Toorn.
Zo realiseren wij bijvoorbeeld uw een vloeistofdichte bedrijfsvloer, erfverharding of opslagbewaarplaats.  Vaak moeten dergelijke betonvloeren voldoen aan hoge eisen met betrekking tot vlak- en hardheid. Aannemersbedrijf v.d. Toorn levert hoge kwaliteit monoliet gestorte vloeren, die direct na het storten afgewerkt worden met vlindermachines.

 

 
© 2008 - 2013 v.d. Toorn B.V.         Draaiend op Joomla!